Loods Wijnne & Barends feestelijk heropend na brand

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Delfzijl – Na de verwoestende brand in een loods van Wijnne & Barends afgelopen december heeft het bedrijf vandaag de herbouwde loods feestelijk heropend. Door alle partijen is de afgelopen maand hard gewerkt aan de herbouw. De nieuwe loods is 750 vierkante meter groter dan de vorige en is bestand tegen een hoge waterstand in de haven. Na een korte toespraak door directeur Kees van Wanrooij waar in hij zijn dank uitsprak aan iedereen die heeft geholpen tijdens en direct na de brand werd het glas geheven. Hiermee was de loods officieel heropend.

Op 20 december 2014 ontstond er door broei in opgeslagen pellets verwoestende brand in de loods. Binnen een tijdsbestek van nog geen half uur werd de loods door brand verwoest. Het nablussen en opruimwerkzaamheden hebben nog eens 72 uur geduurd.

Dag van de brand
24 uur na de brand
Opruimen na de brand
bluswerkzaamheden na 72-uur afgerond

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”395″]

Back to top button