fbpx
1.4 C
Delfzijl
26 januari 2021 06:51

Lionsclub Appingedam-Delfzijl ondersteunt inzamelactie Douwe Egberts Waardepunten van de voedselbank

Delfzijl – Het zijn moeilijke tijden voor veel mensen, helemaal tijdens de uitbraak van het coronavirus. Duizenden gezinnen en alleenstaanden leven onder de armoedegrens. Gelukkig kan de Voedselbank een aantal van deze mensen ondersteunen met een wekelijks voedselpakket.

Helaas kan de Voedselbank haar jaarlijkse inzameling van producten bij de supermarkten niet houden, en organiseert ze daarom een financiƫle actie om zelf producten in te kunnen kopen bij de plaatselijke supers.

Naast een financiƫle bijdrage, kun je ook helpen door waardepunten van Douwe Egberts in te zamelen. De Lionsclub Appingedam-Delfzijl ondersteunt deze actie.

De door u ingeleverde waardepunten worden verzilverd voor pakken koffie. Deze pakken worden door Douwe Egberts gedoneerd aan de Voedselbank. Voor ongeveer 500 punten krijgt de Voedselbank 1 pak koffie. Het vorig jaar kon de Voedselbank, mee door de hulp van de Lionsclub 1.400 pakken koffie in ontvangst nemen voor de ingezamelde punten. Doneer daarom uw DE-waardepunten aan de Voedselbank!

De waardepunten kunnen gedurende de hele maand december worden ingeleverd bij de volgende adressen:

– GroenRijk Eemsdelta Appingedam
– Gezondheidscentrum Overdiep Appingedam
– Apotheek Neptunus Delfzijl

En natuurlijk staat er ook een doos in de Voedselbank aan de Waddenweg te Delfzijl, waar ze op woensdagmorgen en donderdagmiddag kunnen worden ingeleverd. In Wagenborgen is er een inleverpunt bij Fitnesscentrum Performance.

Volg ons op

10,802FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten