fbpx
16.2 C
Delfzijl
donderdag 28 mei 2020
Home Algemeen Lionsclub Appingedam-Delfzijl ondersteunt inzamelactie Douwe Egberts Waardepunten van de voedselbank

Lionsclub Appingedam-Delfzijl ondersteunt inzamelactie Douwe Egberts Waardepunten van de voedselbank

Delfzijl – Het zijn moeilijke tijden voor veel mensen: niet iedereen profiteert van een beter wordende economie. Duizenden gezinnen en alleenstaanden leven onder de armoedegrens. Gelukkig kan de Voedselbank een aantal van deze mensen ondersteunen met een wekelijks voedselpakket.

Koffie lijkt een luxeproduct, maar je kunt je voorstellen dat ook de cliƫnten van de Voedselbank een momentje van ontspanning met een kopje koffie kunnen gebruiken. Koffie komt echter maar sporadisch voor in het pakket. Een pak koffie in het pakket is een klein gebaar, maar het wordt zeer gewaardeerd.

Lionsclub Appingedam-Delfzijl helpt daarom de Voedselbank mee met het inzamelen van Douwe Egberts Waardepunten. Stel uw DE-waardepunten ter beschikking aan de Voedselbank! De door u ingeleverde waardepunten worden verzilverd voor pakken koffie. Deze pakken worden door Douwe Egberts gedoneerd aan de plaatselijke Voedselbank. Voor ongeveer 500 punten krijgt de Voedselbank 1 pak koffie.

De waardepunten kunnen gedurende de hele maand december worden ingeleverd bij de volgende adressen: Tuincentrum GroenRijk Eemsdelta in Appingedam, Gezondheidscentrum Overdiep Appingedam, ASWA Appingedam en Apotheek Neptunus in Delfzijl

Ook kunnen ze tijdens de actiedagen van de Voedselbank op 20 en 21 december (Albert Heijn Appingedam op 6 en 7 december) worden ingeleverd bij de deelnemende supermarkten in Appingedam, Delfzijl, Loppersum, Spijk en Wagenborgen, en natuurlijk staat er ook een doos in de Voedselbank aan de Waddenweg te Delfzijl.

Advertenties