Lionsclub Appingedam-Delfzijl en Douwe Egberts in actie voor Voedselbank Eemsdelta

Eemsdelta – Al voor het twaalfde jaar wordt in samenwerking met de Lionsclub Appingedam-Delfzijl DE-waardepunten ingezameld voor de Voedselbank Eemsdelta. Een traditie die vruchten afwerpt, zoals vorig jaar met de ontvangst van maar liefst 2.000 pakken koffie, dankzij meer dan 1,8 miljoen verzamelde waardepunten.

Dit jaar streeft de organisatie naar een nog indrukwekkender resultaat en de teller staat al op ongeveer 450.000 punten. Een lovenswaardige prestatie, mogelijk gemaakt door bijdragen van particulieren, kerken, clubs, verenigingen en bedrijven.

De eerste DE-waardepuntenbox van dit jaar is geplaatst bij GroenRijk Eemsdelta in Appingedam. André de Vries, eigenaar van GroenRijk Eemsdelta en lid van Lionsclub Appingedam-Delfzijl, en Bram van der Krieke van de Voedselbank Eemsdelta waren aanwezig bij de feestelijke onthulling. De DE-waardenpuntenbox is ook te vinden bij het Gezondheidscentrum Overdiep in Appingedam, Apotheek Neptunes in Delfzijl, en op meerdere locaties in de regio Eemsdelta, zoals aangegeven op de facebookpagina van de Voedselbank Eemsdelta.

Mensen die nog DE-waardepunten in huis hebben, worden van harte uitgenodigd om deze in te leveren bij een van de genoemde inleverpunten of ze per post te sturen naar Waddenweg 2, 9933 KH Delfzijl. Bram van der Krieke van de Voedselbank Eemsdelta kijkt uit naar de bijdragen en hoopt samen met de gemeenschap de ambitieuze doelstelling van 2 miljoen waardepunten te bereiken.

Back to top button