33.7 C
Delfzijl
dinsdag 25 juni 2019
Home Agenda tips Lezing Rineke Dijkinga ; “ik heb er mijn buik vol van”

Lezing Rineke Dijkinga ; “ik heb er mijn buik vol van”

Appingedam – Rineke Dijkinga komt naar Appingedam. Rineke is orthomoleculair therapeut en een autoriteit op het gebied van gezonde voeding en gezondheid. Ze heeft nationale bekendheid door haar boeken (weten van (h)eerlijk eten, op weg naar meer energie, alles draait om je hormonen), geeft lezingen en is een begrip aan menig keukentafel.

Op uitnodiging van Gerda van Bruggen verzorgt ze een lezing over voeding en leefstijl. Gerda is binnen praktijk Persona te Appingedam werkzaam als orthomoleculair epigenetisch therapeut.

Gerda behandelt mensen met uiteenlopende gezondheidsklachten zoals gewrichtsklachten, obstipatie, slecht slapen, prikkelbare darmsyndroom, ziekte van Crohn, overgewicht, diabetes, fibromyalgie. In haar werk ziet ze meer en meer de relatie tussen genoemde klachten en voeding.

Ook Rineke Dijkinga, werkzaam als orthomoleculair therapeut houdt zich al meer dan 15 jaar hiermee bezig. Toen Gerda haar vroeg om een lezing te verzorgen in Appingedam was ze direct razend enthousiast aldus Gerda. Maar ook ik.  “Het slaat naadloos aan binnen mijn werk en juist ook de visie van onze praktijk. Namelijk om mensen meer te informeren hoe belangrijk voeding is voor een goede gezondheid.

Rineke, aldus Gerda, gaat in deze lezing nader in hoe belangrijk voeding is voor je darmen en je totale gezondheid. Haar thema is ; koester je darmen. Hoe voeding bijdraagt tot het ontwikkelen van gezondheidsklachten. Maar ook welke voeding je juist meer energie geeft en daardoor zorgt voor een goede gezondheid.

Wil jij alles weten over gezonde voeding. Hoe je meer energie en vitaliteit kunt ervaren. Hoe gezondheidsklachten door voeding ontstaan maar ook hoe je ze kunt voorkomen? Geef voeding daarom de kans die jij verdient!

Meld je dan aan voor deze unieke en boeiende lezing. De lezing vindt plaats in MFC Kabzeël te Appingedam op donderdagmiddag 24 januari a.s. Tijdens de pauze zijn er tal van ondernemers op gezondheidsgebied die hun producten aanbieden en is er een hapje à la Rineke.

Voor deze lezing, waar inmiddels veel belangstelling voor bestaat, zijn nog een aantal kaarten beschikbaar. Reserveren doe je via de homepage van https://personapraktijk.nl

Advertenties

Advertenties