fbpx
18.2 C
Delfzijl
zondag 31 mei 2020
Home Agenda tips Lentefair woensdag 12 april op de Brede School Noord in Delfzijl

Lentefair woensdag 12 april op de Brede School Noord in Delfzijl

Delfzijl РOp woensdag 12 april wordt er van 12:30 tot 14:30 uur een lentefair georganiseerd op het schoolplein van de Brede School Noord in Delfzijl. De fair wordt georganiseerd door BS Noorderbreedte en CBS de Meerpaal in samenwerking met Groen voor Rood. Er zijn deze dag diverse activiteiten op het schoolplein en in de tuin van Groen voor Rood er is onder andere een kramerie met Oriflame, Jemako, Porcelain art. Cakes and Cups maar ook staat kids2be,  SWD jongerencentrum, groente en fruitpakketten Delfzijl op de lentefair met informatie over wat zij zoal doen.

De samenwerking met Groen voor Rood is tot stand gekomen, om mensen te laten kennismaken met de mogelijkheden van de tuin zoals bv schooltuintjes maar ook is er de mogelijkheid om samen met je kind(eren) te tuinieren. In de tuin is er tijdens de lentefair dan ook van alles te doen zoals eieren zoeken en notenschieten.

Op het schoolplein zijn er naast de kramerie  ook nog allemaal lekkernijen te verkrijgen zoals een suikerspin (van onze eigen chef suikerspin) popcorn, poffertjes broodjes knakworst  maar ook staan hier de dames van Mothers United met hun lekker Antilliaanse eten. Verder is er natuurlijk een paashaas en zijn er spelletjes voor de kinderen en natuurlijk een rad van avontuur met de directeuren van de scholen.

Advertenties