4.7 C
Delfzijl
27 februari 2021 22:16

Leerlingen Eemsdeltacollege halen 6692 euro op voor de voedselbank

Appingedam – Met de 24-uurs actie en de kerstmarkt hebben leerlingen van de Pastorielaan €6692,- opgehaald voor de voedselbank in Delfzijl.

Kerstmarkt

De Kerstmarkt, georganiseerd door een groep havo-vwo leerlingen van Eemsdeltacollege, is gisteravond druk bezocht. Op de Kerstmarkt werden allerlei lekkere hapjes en creaties verkocht, die leerlingen zelf hadden gemaakt.

24-uurs actie

Na de kerstmarkt bleef een groep leerlingen de hele nacht op school voor de 24-uurs actie. De actiebereidheid onder de leerlingen om geld op te halen voor het goede doel, in dit geval de Voedselbank van Delfzijl, was enorm groot. De oogjes van de ruim 100 leerlingen waren vanochtend zeer klein. Het was een zware, maar leuke nacht met veel sportactiviteiten. Na de bekendmaking van het opgehaalde bedrag zijn de leerlingen, die aan deze actie mee hebben gedaan, vrij en zoeken ze waarschijnlijk hun bed op.

Eindbedrag

Het eindbedrag is bekend gemaakt door de heer Bijleveld, directeur havo-vwo-vwo+ van locatie Pastorielaan, in de kantine van de school. Alle leerlingen en docenten waren hierbij aanwezig. Het opgehaalde bedrag van €6692,- en de ingezamelde kerstpakketten zijn overhandigd aan de Voedselbank van Delfzijl.

Volg ons op

10,928FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten