7.8 C
Delfzijl
14 april 2021 15:28

Jantje Schiphorst nieuw lid Raad van Commissarissen van Groningen Seaports

Mode 2021Mode 2021
Vaker kopenVaker kopen
KlussenKlussen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
StudieboekenStudieboeken
AutoAuto
ComputerComputer

Delfzijl – Mevrouw Jantje Schiphorst is per 1 januari 2018 lid van de Raad van Commissarissen van Groningen Seaports NV. Haar benoeming is in de algemene aandeelhoudersvergadering van 20 december formeel vastgesteld.

Met het recente vertrek van Marijke van Beek als commissaris was er een vacature vrijgekomen. Op 21 november jl.  heeft het college van de gemeente Eemsmond besloten Jantje Schiphorst voor te dragen voor benoeming als commissaris van Groningen Seaports NV.

Jantje Schiphorst (51) is sinds december 2014 CFO van de NDC Mediagroep. Daarvoor werkte ze onder meer bij Friesland Campina en Shell. Ze is tevens commissaris van de Economic Board Groningen.  Schiphorst (51) is zeer betrokken bij de sociaaleconomische ontwikkelingen in Noord-Nederland. Ze kent Groningen Seaports en heeft bijzondere aandacht voor de verduurzaming, zoals aangegeven in de strategie. Ze is graag werkzaam c.q. betrokken bij bedrijven met maatschappelijke waarde. Zij heeft voorts inzicht getoond in de advisering op de strategische doelen van de NV voor nu en in de toekomst.  Ze heeft o.a. in Groningen aan de Rijksuniversiteit gestudeerd.

Met de voordracht van Jantje Schiphorst is de Raad van Commissarissen van Groningen Seaports, waarin ook zitting hebben Dertje Meijer, Herman Roose, Joop Atsma en Bert Bruggeman (voorzitter) weer compleet.

Volg ons op

11,065FansLike
1,424VolgersVolg
5,280VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
DierDier
AutoAuto
WonenWonen
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Populaire berichten