Landjuweel Aardappelen showt producten op Fruit Logistica

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Oosternieland – Voor het eerst in 97 jaar historie maakt Landjuweel Aardappelen haar debuut als exposant op Fruit Logistica in Berlijn. Landjuweel, gevestigd in Oosternieland, is één van de grootste kleinverpakkers van aardappelen in Nederland.

Fruit Logistica is de belangrijkste vakbeurs voor de internationale groenten- en fruithandel. De beurs vindt plaats  in Berlijn (Messe Berlin) op woensdag 6 t/m vrijdag 8 februari 2019. Er komen meer dan 3.200 exposanten. Naar verwachting komen er 78.000 bezoekers uit 130 verschillende landen. Landjuweel is te vinden in hal 11.1, standnummer A-07.

“Het bedrijf is volop aan het innoveren. Deze beurs is het uitgelezen moment om dat uit te dragen naar de sector. We nemen een aantal mooie noviteiten mee om Landjuweel nog beter op de kaart zetten.”, aldus commercieel manager Joeri Wulff.

Landjuweel is gespecialiseerd in het wassen, sorteren en verpakken van aardappelen voor de retailmarkt. Landjuweel levert alleen producten van hoogwaardige kwaliteit. Op de stand van Landjuweel zijn bijzondere, innovatieve verpakkingen te bewonderen.

Landjuweel doet tevens met haar biologische aardappelassortiment mee aan de ‘Organic Route’. Beursbezoekers kunnen via deze route alle standhouders met biologisch gecertificeerde producten bezoeken.

Back to top button