fbpx
5.4 C
Delfzijl
zondag 19 januari 2020
Home Agenda tips Laatste streekproductenmarkt van dit seizoen op Ewsum

Laatste streekproductenmarkt van dit seizoen op Ewsum

Middelstum – Op 28 september wordt alweer de laatste streekproductenmarkt van 2019 gehouden op het Borgterrein Ewsum in Middelstum. Een prima mogelijkheid om direct van de producent de boodschappen te kopen.

De markt biedt een veelheid aan producten zoals appels, brood, vis, kaas, kruidenproducten, vis, honing, jam, vlees, keramiek en Groningse worst. Het thema van deze markt is: “Herfstmarkt en oogstfeest”, al het goede wat de zomer ons heeft gebracht. Tijdens een pauze kan op het terras worden genoten van koffie, thee en door de medewerkers van Werkpro zelfgebakken producten.

Gedurende de dag is er live muziek van “Contraband”. En natuurlijk zijn de tuinen in hun herfstpracht te bewonderen. Om 12.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats van de wedstrijd: “wie heeft de grootste zonnebloem van Ewsum en omstreken”.

Beoordeling gebeurt aan de hand van foto’s, waarop de zonnebloem prijkt, met daarnaast een meetlint en de persoon, die er voor gezorgd heeft. Inleveren kan digitaal op info@streekproductenmarktewsum.nl. Inzendingen dienen uiterlijk 26 september binnen te zijn.

Advertenties
Advertenties