Laatste oproep fotowedstrijd voor jubileum kerkenkalender Stichting Oude Groninger Kerken

Groningen – De Stichting Oude Groninger Kerken (SOGK) roept iedere amateurfotograaf deel te nemen aan een fotowedstrijd. De foto’s worden gebruikt voor de SOGK-kalender 2019. De uiterste inzenddatum is 15 augustus 2018 dus het wordt hoog tijd om in actie te komen. En wat is nu mooier om in deze vakantieperiode de provincie in te trekken en een plaatje van één van de kerken of kerkhoven van de SOGK te schieten. Uiteraard zijn ook foto’s van het interieur van harte welkom. Ook, ik zou zelfs bijna willen zeggen juist………,eerder gemaakte foto’s zijn van harte welkom.

Net als in de eerste vijf edities gebruiken we de geselecteerde foto’s voor de jaarlijkse SOGK-kalender. Het thema dit jaar is: ‘1969 – 2019 – 50 jaar Stichting Oude Groninger Kerken’ waaraan de fotografen een eigen invulling kunnen geven. De enige beperking is dat het een kerk/kerkhof van de SOGK betreft. Als u niet zeker weet welke dit precies zijn, kunt u dat op www.groningerkerken.nl controleren.

De (maximaal vijf) foto’s kunnen ook dit keer weer geüpload worden via www.groningerkerken.nl/fotowedstrijd. Hier vindt u ook alle informatie over en de voorwaarden van deelname aan de fotowedstrijd. Op de kalender van 2019 komen weer 13 foto’s; een voorblad en 12 bladen voor de maanden van het jaar.

Natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen. De maker van de winnende foto krijgt een High Tea (voor twee personen) aangeboden in de Theeschenkerij Domies Toen in Pieterburen. De makers van de overige winnende foto’s gaan ook niet met lege handen naar huis. Zij ontvangen allen een prijzenpakket met daarin een aantal leuke cadeaus. Uiteraard ontvangen alle winnaars de Jubileum Kerkenkalender 2019.

Back to top button