KZ&RV Neptunus en gemeente Eemsdelta organiseren vaartocht voor 200 ouderen tijdens Pinksteren

Delfzijl – Op Pinksterzondag wordt er een vaartocht verzorgd voor 200 ouderen uit de gemeente Eemsdelta. Dit initiatief van de KZ&RV Neptunus en de gemeente Eemsdelta wordt ondersteund door de Senioren Vereniging Eemsdelta, Cadanz Welzijn en Pact tegen Eenzaamheid.

Ongeveer 200 ouderen, die vaak te maken hebben met eenzaamheid, worden uitgenodigd voor een rondvaart met de ‘Regina Andrea’. De tocht door de haven van Delfzijl begint om 14.30 uur en duurt tot 17.00 uur, met vertrek vanaf de drijvende steiger.

De ‘Regina Andrea’, gebouwd in 1977 en oorspronkelijk een kokkelvissersboot, is nu een salonrondvaartboot die plaats biedt aan 120 personen in de salon en nog eens 150 op het dek. Het schip is ideaal voor rondvaarten op het wad, met een breedte van ruim acht meter en een diepgang van 70 centimeter.

Opgave is verplicht en is mogelijk tot vrijdag 17 mei 12:00 uur via de receptie van Cadanz Welzijn. U kunt mailen naar info@cadanzwelzijn.nl of bel met 0596-745024. U kunt maximaal 3 personen (senioren) opgeven en vol=vol!

Met deze activiteit hopen de organisatoren de senioren een fijne en verbindende middag te bezorgen.

Back to top button