23.1 C
Delfzijl
27 juli 2021 18:21

Kriebeldam organiseert paasactiviteit

spot_img

Appingedam – Kriebeldam kent iedereen wel van de spelweken in de zomervakantie. Omdat er afgelopen zomer slechts een korte aangepaste editie heeft plaatsgevonden had de organisatie beloofd dat ze gedurende de rest van het jaar nog een aantal activiteiten wilden organiseren. Helaas lukte dat ook tijdens de kerstvakantie niet. Nu hebben ze voor het paasweekeinde een leuke buitenactiviteit bedacht die iedereen zelfstandig op met het hele gezin kan doen.

Je hoeft je voor deze activiteit niet aan te melden. Het enige dat je moet doen is Kriebeldam gaan volgen op Facebook of Instagram. Hier worden op zondag eerste Paasdag gedurende de dag een aantal foto’s geplaatst. Deze foto’s verwijzen naar een plek ergens in Appingedam. Er wordt gestart in de ochtend en afhankelijk van de animo die er is zullen er gedurende de dag verschillende plekken in verschillende wijken in Appingedam worden aangedaan door de paashaas. Herken je de plek op de foto dan ga je hier samen met je ouders naar toe om de verstopte paaseieren te zoeken. Uiteraard zitten deze eieren gevuld met wat lekkers. Ook zijn er een aantal gouden eieren verstopt. Vind je zo’n ei dan win je zelfs nog een leuk prijsje.

Dit is een activiteit die je zelfstandig of met het hele gezin kan doen. Hierdoor is de activiteit dan ook geheel corona proof. Er is op de zoeklocaties geen begeleiding aanwezig vanuit Kriebeldam. Wel is het leuk als er foto’s worden gemaakt die door de ouders vervolgens met Kriebeldam worden gedeeld voor op de Faecbookpagina.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,264VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
DierDier
AutoAuto
KlussenKlussen
WonenWonen
TuinTuin

Populaire berichten