Koningsdag Loppersum ondanks slechte weer goed bezocht

Loppersum – De jaarlijkse vrijmarkt in Loppersum werd ondanks de slechte weersvoorspellingen weer druk bezocht. Het Oranje Comité van Loppersum organiseert deze markt jaarlijks en de markt kan al enige jaren als één van de grootste vrijmarkten in Noord Nederland worden gekenmerkt. Weer veel plaatsen werden al weken vooraf gereserveerd met stoepkrijt en linten. Echter zorgde het weer dat een aantal mensen hun gereserveerde plaats open lieten maar het grootste gedeelte kwam dapper opdagen en gewapend met paraplus, poncho’s en plastic dekkleden doorstonden ze een aantal flinke buien. Verspreid over de markt werden diverse activiteiten zoals de fototentoonstelling georganiseerd en als hoogtepunt op het Marktplein een optreden van Diep Triest.

Jeugdsoos Flits kreeg Koningsdag nieuwe kleding van Bijsterveld Bedrijfskleding. Bijsterveld steunt elk jaar een vereniging die zich belangeloos inzetten voor het dorp. Dit jaar kreeg de jeugdsoos daarom een nieuw jasje.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”629″]

Back to top button