KlimaatgroepStars pakt klinkende overwinning op Scylla

Middelstum – In de hal te Middelstum won het team van KlimaatgroepStars zaterdag met opnieuw klinkende cijfers van de reserves van Scylla: 9-1.

Onder aanvoering van Pekka Pelz, en samen met Nathan v.d. Lee en Colin Rengers hadden de mannen nog het meest te duchten van een oude bekende Thomas Benit. Tegen hem werd alles in vijven gespeeld en ook Pekka had problemen in de 3 en 4e game, de beslissende was echter weer duidelijk voor hem. Nathan speelde tegen Benit een spannende pot, die met 12-10 in de 5e in zijn voordeel werd beslecht. Belangrijk puntje dus, wat Colin niet voor mekaar kreeg. Hij verloor tegen de met op afstand beste man van Scylla in een volgens coach Jan Tammenga wat wisselvallige partij. Jan omschreef het als een wedstrijd waarin sterke acties afgewisseld werden met storende kleine foutjes en dat wordt tegen een stabiele tegenstander je meestal fataal.

Verder was het een enigszins saaie wedstrijd waarin een invaller er niet aan te pas kwam en Michiel van Dijk ook tekort schoot. Voor een handjevol supporters was het na de pauze ook gebeurd, de vijf uur werd vooral volgemaakt door drie interessante potten tegen een oud-eredivisie speler.

Tussen de eerste drie ploegen en de onderste drie gaapt er na drie wedstrijden al een gigantisch gat wat al naar de 20 punten oploopt. De strijd gaat tussen Westa, TOGB en KlimaatgroepStars en er mag tegen de andere ploegen dus niet veel verloren gaan. Westa liep enigszins averij op tegen Tempo-Team doordat hun vierde man Jelle Moris er drie verloor, TOGB blies De Toekomst omver met 10-0. Spanning dus volop voor de rest van de competitie.

Op zaterdag 7 maart speelt Klimaatgroep°Stars weer een thuiswedstrijd. Dit keer is de tegenstander Tempo-Team uit Amsterdam. Kom ook eens een top tafeltennis wedstrijd bezoeken. Er wordt gespeeld in de sportzaal van TTV Midstars aan de coendersweg 15A in Middelstum. De wedstrijd start zoals gewoonlijk om 16.00 uur en de toegang is gratis

Back to top button