Kindervoorstelling Brammetje baas in de Molenberg

Delfzijl – Woensdag 15 maart is het grappige en beweeglijke jongetje Brammetje Baas in Theater de Molenberg. Het programma is gebaseerd op het gelijknamige en succesvol verfilmde prentenboek van Tamara Bos, een aaneenschakeling van korte (circus)avonturen vol jongleren, goochelen, acrobatiek, muziek, zang, dans en tekst. Brammetje Baas wordt gespeeld door Robbie Aldjufri, zijn tegenspeelster is Maria Noë.

Brammetje Baas is een gewone jongen, dromerig en druk. En beweeglijk, zo beweeglijk dat hij er soms zelf moe van wordt. Misschien is hij toch niet zo gewoon…Zijn hersens staan nooit eens stil en hij daarom ook niet. Hij heeft veel vragen in zijn hoofd. Hoeveel kopjes passen er op een stapel? En hebben mieren ook klaar-overs om veilig over te steken? Celliste Maria verkeert in de veronderstelling dat zij deze middag moet optreden. Daar krijgt zij echter de kans niet toe door het drukke gedoe van Brammetje Baas. Telkens als zij wil beginnen, ziet hij weer iets nieuws.

Brammetje Baas begint om 15.00 uur en is geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar. De voorstelling duurt 70 minuten en heeft geen pauze.

Back to top button