Kinderspeelweek Priegeldörp in Spijk weer van start gegaan

Spijk – Priegeldörp de kinderspeelweek in Spijk is maandag 19 augustus van start gegaan. Na de opening en het zingen van het Priegellied werd het thema bord onthuld. Dit jaar luidt het thema ‘Priegeldörp op TV’. Na de opening werd er gestart met het bouwen en verven van de hutten.

Tijdens de Priegelweek vinden er vele activiteiten plaats, zoals een vossenjacht, er wordt een aflevering van Checkpoint nagebootst, het spel ‘Wie is de mol’ en op woensdag is de spelletjes dag genaamd ‘Expeditie Robinson’. Op dinsdagavond is er een Priegelmarkt van 19:30 tot 20:30, waar iedereen van harte welkom is.

Op donderdag 22 augustus wordt de week afgesloten en gaan de kinderen met de Bierspiekers door het dorp. De vrijwilligers staan weer in de startblokken en het beloofd een leuke week te worden.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2145″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button