8 C
Delfzijl
14 april 2021 16:38

Kinderopvang Het Huis van Tante Muis Loppersum beste van Groningen

Vaker kopenVaker kopen
StudieboekenStudieboeken
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
ComputerComputer
AutoAuto
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Loppersum – Afgelopen vrijdagmiddag zijn de winnaars van de Kinderopvang Awards 2018 in het zonnetje gezet. Zeventien organisaties gingen met een award naar huis, omdat zij de beste beoordelingen van hun klanten kregen. Kinderopvang Het Huis van Tante Muis in Loppersum werd gekozen tot beste kinderopvang van de provincie Groningen. Kinderopvang Awards is een initiatief van Quebble en kinderopvang.tevreden.nl. In totaal deden ruim 527 locaties mee aan deze landelijke verkiezingen. 

Het Huis van Tante Muis, bestaande uit een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang, is onderdeel van kinderopvangorganisatie Tante Muis waar naast het KDV en de BSO ook nog een gastouderbureau is ondergebracht. Ouders en verzorgers van de kinderen op de opvang konden in de afgelopen maanden Het Huis van Tante Muis online beoordelen. De kinderopvanglocatie bleek vervolgens zo goed gescoord te hebben dat Tante Muis bij de drie genomineerden voor beste kinderopvang van de provincie Groningen zat. Daarom reisde een delegatie van Tante Muis afgelopen vrijdag af naar de Apenheul in Apeldoorn waar de awards werden uitgereikt. Tot grote verrassing en blijdschap van het team werd Het Huis van Tante Muis met een waardering van een 8,9 gekozen tot de beste kinderopvang van de provincie Groningen. Een award, certificaat en een grote bos bloemen rijker keerden de medewerkers van Tante Muis opgewekt huiswaarts.

Vanwege het winnen van deze prachtige prijs is het de hele week extra feest voor de kinderen op de kinderopvanglocatie. Donderdagmiddag, op de Dag van de Leid(st)er en Gastouder 2018, zijn alle ouders uitgenodigd om taart te komen eten en mee te genieten van de feestelijkheden.

Volg ons op

11,065FansLike
1,424VolgersVolg
5,280VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin

Populaire berichten