Kinderen op ontdekkingstocht met de nieuwe Theater Carrousel

Appingedam – Vanaf donderdag 8 maart gaat Drama Docent Hester Bulthuis van start met een Theater Carrousel in centrum Kabzeël in Appingedam. In deze carrousel kunnen kinderen van 8 tot en met 11 jaar ontdekken hoe ze hun fantasiefiguren en dagdromen kunnen gebruiken om hun eigen theater scene te maken. In de 7 lessen wordt er onder andere gezocht naar stemmetjes passend bij een vriendelijke heks, hoe kan je van een kale ruimte een achtbaan maken en hoe kan je je met je voeten ‘verdrietig’ kijken. Kortom een mix van verschillende onderwerpen waarbij expressie en veel lol voorop staat.

Theater Carrousel is een samenwerking met het IVAK. Eén van hun doelen: Mogelijkheden creëren om kinderen theater te laten ontdekken. Docent Hester hoopt hierin één van de starters te zijn.

Theater Carrousel start vanaf donderdag 8 maart tot donderdag 19 april. De lessen duren van 14:45 – 16:00 uur en vinden plaats in het Kabzeël (Appingedam). Voor €87,50 (€12,50 per les) kan je de Theater Carrousel meemaken.  Nieuwsgierig geworden? Wil je meedoen? Of heb je vragen? Neem contact op met Hester Bulthuis: info@missieexpressie.nl 06-42854545

Graag tot ziens bij de Theater Carrousel waar je niet misselijk van wordt, of misschien ‘alsof’.

Back to top button