fbpx
9.6 C
Delfzijl
21 januari 2021 03:37

Kinderen Farmsumerborg doen rondje Vliethoven

Delfzijl – Dinsdag 12 april waren ruim 100 leerlingen van Basisschool de Farmsumerborg te gast op Vliethoven. Het verpleeghuis en de school werken al jaren samen. De kinderen en ouderen hebben regelmatig gezamenlijke activiteiten en komen graag bij elkaar op bezoek. Zowel de kinderen als de ouderen genieten daar erg van.

Deze keer hadden de kinderen een sponsorloop op het terrein van Vliethoven. Er werd rondom de gebouwen gewandeld en onderweg waren er diverse spelletjes. En dat alles voor een nieuwe bus voor de bewoners van Vliethoven. Er was muziek en aan het eind van de middag werden de kinderen, gesponsord door leverancier Huuskens, getrakteerd op een broodje knakworst.

Voorafgaand aan deze middag hebben de kinderen van Vliethoven uitleg gekregen waarom een bus zo belangrijk is voor de ouderen: De bus staat voor naar buiten kunnen, een visje eten in Termunten, nog eens naar je oude huis gaan of bij de kinderen op bezoek. Kortom de bus staat voor vrijheid en daar komen waar je nog graag wilt zijn. De kinderen, ook de jongsten, begrepen het heel goed en zijn enthousiast op zoek gegaan naar sponsoren.

Iedereen kijkt terug op een zeer geslaagde middag. De bijdrage voor de bus is mooi, maar nog mooier was dat het voor iedereen gezellig was en de kinderen iets deden voor de ouderen.

Binnenkort wordt bekend gemaakt wat de sponsorloop heeft opgebracht.

Volg ons op

10,792FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten