Kerstmarkt met ijsbaan op Landgoed Fraeylemaborg

Slochteren – Kom genieten van de kerstmarkt op Landgoed Fraeylemaborg te Slochteren. Ook dit jaar organiseert het landgoed een gezellige en sfeervolle kerstmarkt voor jong en oud.

Op zaterdag 17 en zondag 18 december 2022 is het terrein van de Fraeylemaborg gevuld met meer dan 50 kramen, vuur, kerstbomen, lichtjes en demonstraties. Onder het genot van een glaasje glühwein kijken hoe kinderen voorzichtig het ijs betreden, met daarbij op de achtergrond de welbekende kerstklassiekers. In de borg kunnen kinderen creatief aan de slag met het beschilderen van kerstballen.

Er hoeft van tevoren niet gegeten te worden. Het aanbod varieert van koek en zopie tot gerookte zalm en oliebollen. Ook dit jaar zal het schaatsen gratis zijn, zelf schaatsen meenemen is niet nodig.

Het voorterrein van het landgoed is sfeervol versierd met kerstdecoraties en de grote kerstboom tussen Koetshuis en Schathuis trekt de aandacht.

In de borg is de jaarlijkse kerstpracht te bewonderen. Een enthousiast team zorg voor een optimale kerstsfeer in de vertrekken. Op creatieve wijze zijn kerstgroen, bloemen en ballen verwerkt, maar ook minder voor de hand liggende materialen. In een aantal kamers staan bovendien fraaie kerstbomen. 

Het entreebewijs geeft ook toegang tot de Fraeylemaborg en de tentoonstelling in het Koetshuis met schilderijen van Rein Pol.

Datum: 17 en 18 december 2022
Tijd: van 11.00 – 17.00 uur
Entree: € 7,00
Kinderen tot en met 17 jaar gratisBack to top button