Kerstconcert van Christelijk Mannenkoor Appingedam in de gereformeerde kerk

Appingedam – Zaterdagavond 17 december geeft het Christelijk Mannenkoor Appingedam een kerstconcert in de gereformeerde kerk aan de Dijkstraat 73 in Appingedam.

Het koor zal onder leiding van Nico Dijkman en Jan Beukema meerdere kerstliederen ten gehore brengen. Daaronder ook het ‘Stille Nacht’ en een kerstfantasie. Naast koorzang is er ook ruimte voor samenzang. Zo wordt de avond afgesloten door samen het ‘Ere zij God’ te zingen.

Aan het concert wordt ook medewerking verleend door het Politie Orkest Noord Nederland, dat wijd en zijd bekend is door z’n prachtige optredens. Naast uitvoeringen van het voltallige orkest wordt ook steeds vaker in kleinere groepen (ensembles) opgetreden. Deze avond komt de volledige saxofoon-sectie onder leiding van dirigente Lotte de Bruin naar Appingedam.

Het concert begint om 19.30 uur. Kaarten zijn te koop bij de bekende adressen van Cigo en Primera of op de avond zelf aan de deur.

Overigens is het koor nog op zoek naar versterking. Wie belangstelling heeft kan vrijblijvend langskomen op een van de repetities. Deze vinden vanaf 5 januari weer iedere donderdagavond plaats in de Franse School in Appingedam van 20.30 tot 22.30 uur. Meer informatie is te vinden op chrmannenkoorappingedam.nl.



Back to top button