fbpx

Kerstconcert “Sterren Stralen” van fanfare Concordia in Middelstum met Ernst Daniël Smid

Middelstum – Zondag 10 december 2017 om 19:30 geeft de fanfare van Concordia Middelstum o.l.v. Klaas van der Woude haar jaarlijkse sfeervolle kerstconcert “Sterren Stralen” in de Hoeksteenkerk te Middelstum. De fanfare is er dit jaar in geslaagd de beroemde bariton Ernst Daniël Smid te contracteren als solist. Thema dit jaar is “Christmas by Candlelight”.

Sfeer en muzikaliteit gaan hand in hand bij het jaarlijkse kerstconcert “Sterren Stralen” van Concordia Middelstum. De prachtig uitgelichte en versierde Hoeksteenkerk, kerstmuziek bij binnenkomst, samenzang en koek-en-zopie brengen het publiek als vanzelf in de kerststemming. Dit jaar maken we het nog wat intiemer dan anders door het thema “Christmas by Candlelight” te kiezen. Kerst bij kaarslicht dus.

Onze solist van dit jaar zal met zijn warme stemgeluid zeker bijdragen aan deze sfeer. Concordia is er trots op dat Ernst Daniël Smid zijn medewerking aan deze avond verleend en daarmee in de voetsporen treedt van Geert Chatrou, het Roder Jongenskoor en Pearl Joan. Velen zullen hem kennen van zijn optreden in TV-programma’s als Una Voce Particulare. Ook vormt hij samen met collega’s Marco Bakker en Henk Poort het trio “De drie baritons” en heeft in diverse musicals gezongen. Smid zal deze avond samen met Concordia diverse bekende liederen ten gehore brengen, zoals O Holy Night en Have yourself a Mery Little Christmas. Daarnaast brengt de fanfare een keur aan moderne en meer traditionele kerstmuziek. Het geheel staat uiteraard onder leiding van onze dirigent Klaas van der Woude. De presentatie is net als vorig jaar in handen van Bert Groothedde. Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van het SNS fonds Middelstum.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de leden van Concordia, via contact@mvconcordia.nl of (beperkt) aan de zaal. Voorverkoop en donateurs €10,00. Niet-donateurs bij de kassa €12,50. Meer informatie over dit concert vindt u op www.mvconcordia.nl.

Back to top button