Kennismakingsavond met computer, tablet of smartphone bij ComputerClub ’t Houkje

Delfzijl – Speciaal voor de beginners op het digitale pad geeft ComputerClub ’t Houkje een voorlichtingsavond. Deze avond zal aan bod komen: Hoe begin ik op de ‘computer’ en hoe ga ik om met internet.

Het omgaan met een computer (een tablet of een smartphone zijn ook computers) is voor beginnelingen best lastig. Waar begin ik? Wat is WhatsApp, wat kan er wel op Facebook geplaatst worden en wat niet, hoe werkt e-mail, wat en hoe kan ik veilig op internet kopen? En ga zo maar door. Kortom, het is niet allemaal zo gemakkelijk en zeker niet voor een beginneling.

Daarom geeft ComputerClub ’t Houkje een informatie-avond. Geen les, geen klaslokaal maar gewoon heel laagdrempelig informatie een op een. De bestuursleden en computerbegeleiders geven u persoonlijk uitleg over de mogelijkheden om u verder te bekwamen op een computer, tablet, smartphone en op internet.

Als het u bevalt kunnen er vervolgstappen genomen worden door b.v. het volgen van internet-cursussen onder begeleiding. De begeleiders staan klaar om u te helpen als het even voor u niet duidelijk is.

Waar en wanneer?
Aanstaande donderdagavond 20 februari van 19:30 tot ca. 21:30 uur. Entreekosten € 2,00 per persoon.

Computerclub ’t Houkje
In de Brede School aan de Waddenweg 16 te Delfzijl.

Voor nog meer info kijk op onze website www.computerclubthoukje.nl of bel met 06 2442 4887.

Back to top button