7.3 C
Delfzijl
15 mei 2021 04:59

Kennisfestival Vinden&Verbinden in de Molenberg

Delfzijl – Op 13 juni 2019 organiseren de Pijlerpartners  het kennisfestival Vinden&Verbinden in de Molenberg te Delfzijl.

Het kennisfestival wordt georganiseerd voor gemeenten, zorg- en welzijnsinstellingen en zorginitiatieven. Tijdens het festival staat verbinding centraal, hoe kom je gezamenlijk tot het realiseren van dromen en idealen?

Er is een breed scala aan workshops, waar zorg- en welzijnsaanbieders hun praktijkkennis delen met gemeenten en initiatiefnemers. Maar ook voor samenwerken, co-creatie en innovatie is er ruimschoots aandacht.  “Het Koffiehuis” biedt de kans om gezamenlijk aan vraagstukken uit de dagelijkse praktijk te werken. Vragen vanuit zorginitiatieven, gemeenten en zorgaanbieders liggen hier ‘op tafel’ en met elkaar gaan we proberen een oplossing te vinden.

Het kennisfestival  wordt georganiseerd in opdracht van de gemeenten Delfzijl, Appingedam, Loppersum en Het Hogeland.

De Pijlerpartners  is een samenwerkingsverband tussen WerkPro, SWD en Noorderzorg. De pijlerpartners hebben als doelstelling om de veranderingen die nodig zijn rondom de invoering van de Wmo te ondersteunen. Voor onze regio is één van de grootste uitdagingen om het aanbod voor begeleiding in de regio zo sterk en lokaal mogelijk te houden.

Volg ons op

11,150FansLike
1,424VolgersVolg
5,286VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
WonenWonen
DierDier
AutoAuto

Populaire berichten