Keetpop Leermens voor het eerst een tweedaags muziekfestival

Leermens – Keetpop heeft dit jaar alle zeilen bijgezet om er een nog leuker feestje van te maken. Na het succes van vorig jaar ziet de organisatie dat er veel behoefte is aan leuke evenementen in de regio. Daarom er wordt het voor het eerst een tweedaags muziekfestival neer gezet met als thema: The Piratebay.

Op vrijdag 14 juli trapt Keetpop vanaf 20.00 uur af. Het is de bedoeling dat de vrijdag een klein evenement wordt waarbij er vooral een loungesfeer ontstaat met leuke artiesten en kleinkunst. Bovendien staat er en hottub, dus neem je zwembroek mee.

Zaterdag gaat Keetpop om 15.00 uur met een knallende act die helemaal bij het piratenthema past. Zonder al te veel weg te geven: het is nog nooit eerder in Leermens gedaan, daar moet je bij zijn geweest. Dit jaar zit tussen onze stapel acts onder andere Hiphop, rock en folk.

Echter wil de organisatie meer bieden dan alleen muziek. Op Keetpop is dit jaar extra aandacht voor kinderen. Om een greep te doen uit de activiteiten: ze kunnen zich laten schminken, spelletjes spelen of naar de poppenkast kijken.

Daarnaast is er dit jaar meer diversiteit aan eten en serveren we Groningse speciaal bieren bij de speciaalbierbar. Het terrein wordt leuk aangekleed en bezoekers worden aangemoedigd om zich ook zelf (deels) te verkleden. Inspiratie nodig? Kijk de promotievideo op de website van Keetpop of de Facebookpagina.

Die video werd opgenomen op Texel en symboliseert voor de zeven organisatoren die Keetpop nu zeven jaar organiseren het verhaal achter het feestje. Zeven piraten keren terug na zeven jaren op de zeven wereldzeeën  terug naar het vasteland. Ze belanden in een storm waarin een van de schepen zinkt. Na een avontuur komen zo toch aan op het festivalterrein om daar feest te vieren.

Back to top button