fbpx
7.8 C
Delfzijl
1 december 2020 15:44

Kaartenactie voor oud juf Maaike Arends (84) uit Usquert

Usquert – Het Oranje Fonds steunt projecten die ouderen uit de eenzaamheid halen en houden. Volgens de laatste cijfers van het CBS zijn ruim 150.000 ouderen in Nederland eenzaam. Zij slijten hun dagen soms zonder enige vorm van menselijk contact. Het Oranje Fonds vindt dat dat aantal naar beneden moet en is begonnen met Veel Liefs, een online serie waarmee ze de eenzaamheid onder ouderen willen aanpakken.

In Veel Liefs wordt opgeroepen een eenzame oudere een hart onder de riem te steken door diegene een kaartje te sturen. De 84-jarige Maaike woont in Usquert. Mensen trekken er weg, winkels zijn verdwenen en Maaike heeft er weinig aanspraak. Er gaan dagen voorbij dat zij helemaal niemand spreekt. Terwijl ze het erg leuk vindt om dingen te ondernemen, zoals naar een museum of een concert gaan.

Wil jij haar veel liefs sturen? Stuur een kaart naar Maaike via onderstaand adres. Dan zorgt het Oranje Fonds dat ze het ontvangt!

Veel liefs aan Maaike
Postbus 2111
1200 CC  Hilversum

Volg ons op

10,594FansLike
1,424VolgersVolg
5,231VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten

Coronabesmettingen bij verpleeghuis Vliethoven in Delfzijl

Delfzijl - Er zijn coronabesmettingen vastgesteld bij een woonafdeling van verpleeghuis Vliethoven in Delfzijl. Volgens zorg- en welzijnsorganisatie De Hoven, eigenaar van verpleeghuis Vliethoven,...