18.4 C
Delfzijl
19 juni 2021 01:14

‘Handmade by Annette’ al 3 jaar in de Landstraat

spot_img

Delfzijl – Handmade by Annette zit in juli alweer 3 jaar in de voormalige viswinkel in de Landstraat 44 (naast de Hema). De expositie- en werkruimte van Annette Feijen is in die 3 jaar uitgegroeid tot een gezellige ontmoetingsplek voor wie even een praatje wil maken, eventueel met een kopje koffie/thee erbij en om even te snuffelen tussen alle handgemaakte artikelen en schilderijen.

Steeds weer worden er nieuwe creatieve, veelal maritieme, cadeauartikelen gemaakt die in de winkelruimte te vinden zijn. Gewoon in de winkelruimte zelf, aan de grote tafel worden de handgemaakte spullen gemaakt door Annette, maar vaak schuiven er ook anderen aan die een handje meehelpen.

Gewild zijn de met de hand bewerkte boodschappentassen, de beschilderde stenen, de sieraden en de kaarten en nog zoveel meer, maar vooral de schilderijen trekken de meeste aandacht.

Vanaf 4 juli hangt er ook een nieuwe expositie van kleine schilderijtjes, onlangs door Annette geschilderd met acryl. Ook de toeristen die Delfzijl bezoeken komen graag binnenlopen en bekijken de schilderijen en artikelen en maken graag een praatje.

Annette geeft ook workshops, vaak op de woensdag-marktdag, waarbij het altijd een gezellige drukte is. De schilderlessen gaan ook deze zomer gewoon door, er is in juli en augustus nog een paar plaatsen beschikbaar.

Kom ook eens langs en ontdek in juli de speciale aanbiedingen vanwege het 3-jarig bestaan.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,255VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
TuinTuin
KlussenKlussen

Populaire berichten