Juf Kunny van CBS Triangel in Appingedam neemt afscheid van het onderwijs

AppingedamBijna veertig jaar is juf Kunny Prins werkzaam geweest in het christelijk onderwijs te Appingedam. Eerst op de Akker en later werd deze school CBS de Triangel die in de wijk Opwierde te vinden is. Afgelopen donderdag heeft juf Kunny op feestelijke wijze afscheid genomen van de school in Appingedam.

Juf Kunny heeft aan bijna alle groepen van de basisschool lesgegeven: van groep 1 t/m groep 7. In deze 38 jaar heeft juf Kunny aan meer dan duizend leerlingen lesgegeven. Voorts heeft zij ook andere taken op school vervuld: directiewerkzaamheden, IB-taken, lees-en cultuurcoƶrdinator.De kinderen, ouders en collega’s hadden afgelopen donderdag een feestdag georganiseerd voor juf Kunny. Zij werd ’s ochtends opgehaald bij haar huis in Ten Boer door voormalig basisschooldirecteur Jan Kupers en bij de ingang van de school werd zij welkom geheten door de ruim twee honderd leerlingen van de school.

Hierna stond een verrassingsontbijt en een stadswandeling door Appingedam met de kinderen uit haar eigen groep op het programma en ’s middags hadden alle groepen van de school een optreden voor juf Kunny in petto.Na schooltijd namen veel ouders van de gelegenheid gebruik om van deze veelzijdige leerkracht afscheid te nemen. Juf Kunny kan niet alleen terugkijken op een imposante onderwijsloopbaan, ook haar laatste schooldag zal zij niet snel vergeten.

 

Back to top button