Jubilarissen DHO tijdens voorjaarsconcert in het zonnetje gezet

Delfzijl – Tijdens het voorjaarsconcert van het Delfzijls Harmonie Orkest in de evenementenhal op zaterdagavond 14 april werden een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet. Namens de muziekvereniging kregen de jubilarissen uit handen van wethouder Meindert Joostens een bosje bloemen en een presentje aangeboden. De jubilarissen zijn samen goed voor ruim 275 jaar muziek.

– 40 jaar muzikant: Peter Steenhuis, Anneke Spijk, Netty Beekhuis, Harry Speelman
– 25 jaar muzikant: Ronny Sausele, Henk Mulder, Klara Mulder
– 25 jaar bij DHO waarvan de laatste jaren niet spelend lid: Gera Stel, Henk van Dijk

Na afloop van de huldiging werd het publiek getrakteerd op een avondvullend muzikaal programma van orkest en malletband DHO met medewerking van Shantygroep ‘Amstrong’s Patent’ uit Appingedam.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1529″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button