4.7 C
Delfzijl
5 maart 2021 20:41

Jeugdsoos ’t Kon Amper in Schildwolde weer geopend na brand

Schildwolde – Op 4 juli 2017 werd jeugdsoos ’t Kon Amper in Schildwolde getroffen door een korte maar felle brand. Hierdoor is zowel het gebouw als de inboedel verloren gegaan. Vandaag bijna 8 maand naar de brand opent ’t Kon Amper weer haar deuren. Tijdens de jaarlijkse Paaskermis wordt het noodgebouw officieel in gebruik genomen. Vandaag zaterdag 31 maart om 15.00 uur zal de officiële opening zijn van ’t Kon Amper.

Vanaf woensdag 21 maart zijn de vele vrijwilligers druk in de weerom het gebouw gereed te maken voor de jaarlijkse Paaskermis. Er is nog veel wat gebruiksklaar gemaakt moest worden. Onder andere zijn er voorzetwanden geplaatst om beschadigingen aan de units te voorkomen, een nieuwe bar gebouw en ook de technische voorzieningen moesten aangepast en aangelegd worden. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan het gebouw.

De grootste verandering zal niet het reeds onthulde nieuwe logo of de nieuwe locatie van het gebouw zijn, deze is geplaatst tegenover het uitgebrand gebouw. Omdat er een nieuwe start wordt gemaakt met dit gebouw, heeft het bestuur ervoor gekozen om zich meer op te stellen als MFC waar ’t Kon Amper al langer aan werkte. Hierdoor is in het reeds gepresenteerde nieuwe logo ook geen plaats meer voor de term jeugdsoos. Het is een plek waar andere verenigingen gebruik van kunnen maken voor ontmoetingen of vergaderingen maar ook een openbare ontmoetingsplek voor de jeugd.

Volg ons op

10,944FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten