Jeugdbrandweer Delfzijl vijfde van Nederland

Bommelerwaard – De aspiranten van de jeugdbrandweer Delfzijl hebben afgelopen zaterdag een vijfde plaats weten te behalen op de landelijke finale in de Bommelerwaard. Hiermee zijn ze vijfde van Nederland geworden in de klasse hogedruk (HD).

De ploeg werd opgeroepen voor een middelbrand ter assistentie van de plaatselijke brandweer. Een auto was tegen een bedrijfspand gereden en in brand gevlogen. De brand was vervolgens overgeslagen naar het bedrijfspand en had zich al naar de eerste verdieping uitgebreid. De ploeg kreeg de taak om de binnenbrand te bestrijden en een slachtoffer te redden. Met een uitstekend resultaat als gevolg!

 1. Oud-Beijerland
 2. Hoogezand-Sappemeer
 3. Geldermalsen
 4. Alblasserdam
 5. Delfzijl
 6. Den Bommel
 7. Ede
 8. Enkhuizen
 9. Bruinisse
 10. Zevenaar
 11. Goes
[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2207″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]


Back to top button