Jeugdbrandweer Delfzijl sluit seizoen af met diplomering BBQ en watergevecht

Delfzijl – Het seizoen 2015/2016 werd op 23 juni door de jeugdbrandweer Delfzijl feestelijk afgesloten met een BBQ waarbij de diplomering van de jeugdleden en het afscheid nemen van een jeugdlid en jeugdleider plaats vond.

Carmen Ausema, Jarno Battjes, Seeliena Hartog en Alwin Slagter hebben dit seizoen hun certificaat behaald en kregen deze een jeugdbrandweer speldje uitgereikt door de clustercommandant Siske Klaassens.

Frank Hartog heeft na 5 jaar de jeugdbrandweer verlaten omdat hij de leeftijd van 18 jaar bereikt had, Hij kreeg een oorkonde, speldje en een pen. Bart Hartog is nadat hij de jeugdbrandweer moest afsluiten omdat hij 18 was geworden verder gegaan als jeugdleider. Dit heeft hij drie jaar met veel plezier gedaan. Ook hij kreeg een oorkonde, speldje en een presentje.

Bij het traditioneel afsluiten van het seizoen hoort bij een jeugdbrandweer natuurlijk elkaar nat spuiten met water, dit werd met veel enthousiasme door de leden en leiders gedaan.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”724″]

Back to top button