Jeugdbrandweer Delfzijl heeft deelgenomen aan wedstrijd in Badhoevedorp

Badhoevedorp – Zowel de aspiranten als de junioren van de jeugdbrandweer VRG Delfzijl hebben zaterdag 30 mei meegedaan aan de wedstrijden in Badhoevedorp.

De wedstrijd hogedruk van de aspiranten ging als volgt:
Het korps kreeg de volgende melding via de pager;
prio 1 brandgerucht VK40 Sloterweg 400.
Badhoevedorp [ TS 1 ]

Hierop zijn de aspiranten uitgerukt en werd ze verteld dat ze zouden worden opgevangen door een personeelslid van het betreffende bedrijf.

Deze man vertelde aan de bevelvoerder dat hij bij het naar binnen gaan aan de rechterkant rook had gezien. Hierop zijn 111 en 112 met de eerste straal hogedruk rechtsom gaan verkennen. Daar zagen ze een grote ruimte vol met rijen kluisjes met daar tussen een brandhaard. 113 en 114 zijn nadat ze de waterwinning klaar hadden gemaakt met de tweede straal hogedruk naar boven gegaan en troffen daar weer een ruimte vol met kluisjes aan. Ook in deze ruimte brandde het tussen de kluisjes. De aspiranten van de jeugdbrandweer hebben beide brandhaarden geblust en zijn daarna gaan opruimen. Uiteindelijk zijn ze 7e van de 13 deelnemers geworden.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”227″]


Back to top button