Boksvereniging Appingedam in actie op boksgala Assen

Assen – Een mooie goed gevulde zaal, een goede organisatie, ring announcer Ray Martin die op sublieme wijze de boksers aangekondigd en 15 partijen op het programma. Alle ingrediënten voor een fantastische avond boksen waren aanwezig op het boksgala “De grote prijs van Assen”. Boksvereniging Appingedam mocht op dit prachtige gala met 3 boksers aantreden.

Sohrab Roustay opende het gala tegen zijn Friese tegenstander Dennis de Boer. Sohrab koos direct de aanval. Hij had het soms moeilijk om bij zijn boomlange tegenstander te komen, maar bleef 3 ronden lang druk zetten. Na de partij kon de uitslag beide kanten op vallen. De jury wees De Boer met een miniem verschil aan als winnaar.

Dylano Hendriks nam het in zijn partij op tegen Julian Boiten van de organiserende vereniging. Boiten was een pittige bokser, maar Dylano bleef goed mee boksen. In de eerste ronde nam Dylano soms iets teveel afstand en wachtte dan teveel af. In de volgende ronden werd dit na aanwijzingen uit de hoek steeds beter. In deze leerzame partij moest de jonge Damster bokser de winst achterlaten in Assen.

Als laatste bokser namens Appingedam kwam Jesse Kramer in actie tegen Mike Waeijen van de B Force uit Apeldoorn. De talentvolle Jesse bokste zeer bekeken en wist alle rondes duidelijk op zijn naam te zetten. Hierbij moest zijn tegenstander, die overigens dapper weerstand bood, zelfs in de 2e ronde 2x 8 tellen rust incasseren. Jesse werd dan ook duidelijk winnaar van deze partij. Al met al kijken de trainers van boksvereniging Appingedam tevreden terug op de prestaties van de 3 boksers

Back to top button