fbpx
14.9 C
Delfzijl
donderdag 24 september 2020
Home Algemeen JCI De Drie Delfzijlen reikt hutspotpakketen uit aan Voedselbank

JCI De Drie Delfzijlen reikt hutspotpakketen uit aan Voedselbank

Delfzijl – Afgelopen maand hebben de leden van JCI De Drie Delfzijlen zich ingezet voor de Voedselbank Appingedam/Delfzijl door middel van de verkoop van hutspotpakketten. Doelstelling van de actie was om ieder gezin dat van de voedselbank leeft te voorzien van een heerlijk en gezond hutspotpakket. Bijzonder is dat alle producten in dit pakket rechtstreeks afkomstig zijn van lokale boeren, die tevens lid zijn van JCI De Drie Delfzijlen.

De leden hebben zelf alle pakketten ingepakt en op verschillende plaatsen verkocht. Voor elk verkocht pakket heeft JCI De Drie Delfzijlen één aan de Voedselbank geschonken.

De pakketten konden gekocht worden bij Jumbo Noorman, Hema Delfzijl op verschillende markten en bij de leden zelf. Mede door de inzet van de leden en sponsoren was de actie een groot succes.

 “We zijn zeer tevreden over het behaalde resultaat. We kunnen alle gezinnen die van de Voedselbank leven deze week een Hutspotpakket aanbieden” aldus Peter Balkema van de JCI.

Afgelopen week zijn totaal 180 pakketten uitgereikt aan de Voedselbank Appingedam/Delfzijl

De Junior Kamer De Drie Delfzijlen is een lokale serviceclub. De leden van JCI organiseren het Sliksleeën tijdens de Pinksterfeesten en de IJsbaan op het Molenbergplein in Delfzijl. Deze evenementen worden gesponsord door talrijke lokale bedrijven. Elk jaar kan de JCI meerdere organisaties blij maken met de opbrengsten van de acties.