fbpx
3.2 C
Delfzijl
woensdag 26 februari 2020
Home Algemeen Janny Scheeringa 25 jaar actief in christelijke boekwinkel De Fakkel

Janny Scheeringa 25 jaar actief in christelijke boekwinkel De Fakkel

Delfzijl – In oktober is het 25 jaar geleden dat Janny Scheeringa aan de slag ging als verkoopster in een christelijke boekwinkel. Christelijke boekwinkel De Fakkel in Delfzijl wil dit heugelijke feit zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom nodigt zij haar klanten uit om Janny op zaterdag 3 oktober tussen 10.00 uur en 17.00 uur in de winkel te feliciteren. De koffie, thee en iets lekkers staan klaar!

Passie voor het vak
Janny Scheeringa is in 1990 begonnen bij Evangelische boekwinkel Bethel aan de Binnensingel in Delfzijl. Eind jaren ‘80  is de winkel verhuisd naar de Nieuweweg in Farmsum en in 2002 naar de Landstraat in Delfzijl. Janny heeft alle veranderingen meegemaakt. In 2005 is de winkel onderdeel geworden van de landelijke Fakkel-keten en is Janny winkelcoördinator geworden. Ze geniet van het werk in de winkel, vooral van het persoonlijk contact met klanten en de mogelijkheid hen telkens weer van goed advies te voorzien. Janny werkt als vrijwilliger met hart en ziel voor de Fakkel.

De Fakkel
Stichting De Fakkel, christelijke boekwinkels is een non-profit organisatie die tot doel heeft om geloofsopbouw te bevorderen door Bijbels, goede christelijke boeken, muziek, dvd’s, kaarten en geschenkartikelen te verkopen. De Fakkel is een boekwinkelketen met 13 filialen. Daarnaast heeft De Fakkel een internetboekwinkel waar meer dan 13.500 titels verkrijgbaar zijn.

Advertenties

Advertenties