Janny Klei nieuwe manager Eemshaven.info 

Regio – Eemshaven.info, hét Businessplatform voor de Eemsdelta met ruim 200 aangesloten bedrijven, heeft met ingang van 1 januari 2024 een nieuwe manager. Gino Hubers geeft na 3 jaren als manager gewerkt te hebben, het stokje over aan Janny Klei. Hubers vertrekt naar de gemeente Eemsdelta om als Bedrijfscontactpersoon aan de slag te gaan. 

Janny Klei is woonachtig in Uithuizermeeden en is tot 1 januari 2024 werkzaam als Salesmanager bij InAxtion. Daarnaast is zij actief als fractievoorzitter en gemeenteraadslid in de gemeente Het Hogeland. 

Janny over haar nieuwe functie als manager van het businessplatform Eemshaven.info: 
“Ik ben al een geruime tijd als lid bij dit mooie businessplatform betrokken en ben trots dat ik gevraagd ben het roer van Gino over te nemen. Ik zie Eemshaven.info als verbindende partij tussen de bedrijven in de regio en zie volop de economische kansen die in de regio Eemsdelta geboden worden. Ik zal de komende tijd besteden aan het onderzoeken van de wensen vanuit de leden en vanuit daar bijdragen aan de doorontwikkeling van het netwerk. Vooral de input vanuit de leden is voor mij van belang om goed richting te kunnen geven. In elk geval blijft de zakelijke netwerkorganisatie voor iedereen toegankelijk en laagdrempelig en mijn streven is het hoge niveau minstens te behouden en waar mogelijk te vergroten.“

Gino Hubers (vertrekkend manager Eemshaven.info) over Janny: 
“Ik ben zeer content met Janny Klei als mijn opvolger. Ik denk dat Eemshaven.info met Janny een zeer ervaren en lokaal- en regionaal gerichte manager heeft aangetrokken. Ik heb er alle vertrouwen in dat Janny Eemshaven.info doorontwikkeld als sterk verbindend netwerkplatform waar alle ondernemers zich thuis voelen.”  

“De kans om als Bedrijfscontactpersoon bij de gemeente Eemsdelta aan de slag te gaan zie ik als een mooie kans om een grotere, concrete bijdrage te leveren aan onze economische regio.”

Justin Wieringa, eigenaar van Eemshaven.info: 
“Eemshaven.info is een zelfstandig opererend businessplatform waar Janny de volledige verantwoordelijkheid gaat dragen voor alle operationele zaken. Met Janny als manager zullen we zeker ons huidige hoge niveau van de organisatie behouden waarbij we uiteraard ook streven naar groei van het grootste MKB-Businessplatform van en voor de regio. 

Zaterdag 11 november zal Janny Klei aanwezig zijn bij de laatste netwerkbijeenkomst van Eemshaven.info in 2023. 

Back to top button