16.9 C
Delfzijl
22 juni 2021 18:53

IVAK verzorgt culturele programmering tijdens Cranberryfair

spot_img

Delfzijl – Een workshop handlettering, verschillende dansoptredens, live muziek van jong talent en oude rotten en nog veel meer. Allemaal via het IVAK. Je kunt het beleven tijdens de Cranberryfair op 8 en 9 december in- en om de Centrumkerk van Delfzijl.

Net als vorig jaar werkt het IVAK tijdens de kerstfair nauw samen met organisator Brandsma de Jong Makelaars: buiten staan allerlei leuke kramen met bijzondere koopwaar, lekkere hapjes, en IVAK vult dit aan met live muziek. Denk hierbij aan singer-songwriter Merulsa, zangduo Wout & Vera, Matthijs van der Werf (elek.gitaar), popkoor Singsation, de band Greenstate en verscheidene leerlingenoptredens op piano, gitaar en viool.

Dans is er te zien van leerlingen van dansschool The Legacy en balletdocente Rianne Wiersma. Wie het leuk vindt om zelf creatief bezig te zijn tijdens de fair, is er een workshop handlettering van Amanda De Noord (Amanda’s Atelier). Zij leert jou spelenderwijs hoe je zelf mooie letters kunt maken en deze kan verwerken in een kerstkaart.

Op zondag zal het Delfzijls Harmonie Orkest (DHO) ook nog een kerstig optreden geven in en om de kerk. Ook is deze dag organist Henk Samplonius aanwezig in de Centrumkerk om het prachtige oude kerkorgel te bespelen. Het orgel is speciaal voor deze gelegenheid weer tot leven gekust!

Wie vast wat winterse pret wil beleven kan op het Molenbergplein schaatsen op de schaatsbaan van JCI De Drie Zijlen. Of zich laten vervoeren door het centrum van Delfzijl in een arrenslee, mede mogelijk gemaakt door manege Biessum.

Meer weten over het culturele aanbod? Kijk op www.facebook.com/stichtingivak

 

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,258VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
KlussenKlussen
TuinTuin
DierDier
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen

Populaire berichten