vrijdag 17 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Inzamelingsacties van de Voedselbank Appingedam-Delfzijl

spot_img

Delfzijl – Op 7 en 8 december en op 14 en 15 december organiseert de Voedselbank Appingedam-Delfzijl weer haar jaarlijkse inzamelingsactie bij diverse supermarkten in de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum.

De voedselbank is erg blij dat de supermarkten ook dit jaar weer hun medewerking hebben toegezegd. Helaas is het nog steeds nodig om dit soort acties te organiseren, omdat de voedselbank anders niet in staat is om hun groeiend aantal  cliënten wekelijks te helpen met  een fatsoenlijk voedselpakket.

Gedurende deze twee weekenden kunnen ook de waardepunten van Douwe Egberts  worden ingeleverd in diezelfde winkels. Die waardepunten kunt u vinden op de pakken DE-koffie en de verpakkingen van Pickwick thee.

Douwe Egberts schenkt per 600 punten één pak koffie aan de voedselbank. In vorige jaren was de inzamelingsactie een groot succes en de voedselbank hoopt dat het winkelend publiek ook dit jaar weer met gulle hand geeft.

Wilt u meehelpen met een paar uurtjes door het uitreiken van de flyer en het in ontvangst  nemen van de voedselproducten neem dan zo snel mogelijk contact op moet de voedselbank via email info@voedselbankappingedamdelfzijl.nl

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,287VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
AutoAuto
TuinTuin
WonenWonen
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Populaire berichten