Inwoonster Uithuizermeeden verrast door Winston Gerschtanowitz met 249.000 euro

Uithuizermeeden – Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Janneke (57) uit de Hoofdstraat in Uithuizermeeden. Winston Gerschtanowitz stond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor haar deur. Hij mocht Janneke verrassen met 249.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Roos uit Heemstede won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment was live bij SBS6 te zien.

Winston loopt door de regen en klopt op de voordeur van winnares Janneke. Ze vertelt dat haar huis op instorten staat als gevolg van de aardbevingen. “Je weet niet hoe welkom je bent”, zegt Janneke tegen Winston. Hij verraste Janneke in haar woonkamer met het geweldige bedrag. Janneke: “Geweldig dat je bij mij bent. Ik zag je op tv en dacht je bent heel dichtbij, maar je komt vast niet bij mij. Ik geloof het eigenlijk niet, mijn leven gaat absoluut 100% veranderen.” Wanneer Janneke het bedrag van 249.000 euro ziet, reageert ze: “Ooh…! Ik kan mijn huis nu weer bewoonbaar maken en een andere auto kopen!”

Ook buren uit Uithuizermeeden winnen mee
Janneke ontvangt dit geldbedrag omdat Roos uit Heemstede dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Janneke uit Uithuizermeeden was deze keer de gelukkige. En zij laat iedereen die met postcode 9982 AB (Hoofdstraat) meespeelt met de Postcode Loterij mee winnen: zij verdelen dit bedrag nog eens met elkaar. In totaal zijn dit negen deelnemers. Zij winnen bedragen variërend van 22.636 euro tot 67.909 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

Back to top button