zondag 19 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Inwoners denken mee over verkeer en vervoer in Het Hogeland

spot_img

Het Hogeland – Inwoners van het Hogeland zijn uitgenodigd mee te denken over slim geregeld verkeer en vervoer in de gemeente. Vanaf donderdag 12 augustus wordt elke donderdag een stelling gedeponeerd op social media. Zeven weken lang volgen stellingen over onder andere over deelauto’s, snelheid van het verkeer, landbouwverkeer en busverbindingen.

Ook is de vragenlijst in zijn geheel te vinden op de website: hethogeland.nl/verkeerinhethogeland De antwoorden vormen directe input voor de mobiliteitsvisie. Doel is het vaststellen van een duidelijk plan, met daarin diverse speerpunten.

Een goede bereikbaarheid van bedrijven en mensen staat centraal. Ook ligt de focus op een gemakkelijke manier van reizen. Daarnaast is de verkeersveiligheid een belangrijk punt. In de visie staan concrete doelen die komende jaren worden uitgewerkt. Op deze manier blijft Het Hogeland een prettig gebied om te verkeren. In december wordt de visie ‘Verkeer in Het Hogeland’ vastgesteld door de Gemeenteraad.

Voor een overzicht van de stellingen ga naar: hethogeland.nl/verkeerinhethogeland Of volg gemeente Het Hogeland op Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,284VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
KlussenKlussen
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
TuinTuin

Populaire berichten