fbpx
4.8 C
Delfzijl
2 december 2020 23:29

Inwoners Appingedam winnen de Postcode IJsprijs

Appingedam – Een hele wijk in Appingedam wint ijs. De IJsprijs van de Postcode Loterij is in de januaritrekking namelijk op postcodegebied 9901 in Appingedam gevallen. Vanaf eind volgende week kunnen de 686 winnaars hun ijsprijs ophalen.

Inwoners van Appingedam die in de januaritrekking meespeelden met de Postcode Loterij, kunnen per lot kiezen voor een van de vier nieuwe smaken Ben & Jerrys ijs: Bob Marley’s One Love, Salted Caramel Brownie, Home Sweet Honeycomb en Cookie Dough ‘Wich Multipack. De winnaars krijgen een coupon thuisgestuurd waarmee zij hun prijs kunnen ophalen. Dit kan van zaterdag 24 februari t/m zondag 11 maart 2018 bij Supercoop Appingedam, Ossedrift 1 in Appingedam.

Postcode Loterij – De samenleving wint altijd
Bij de Postcode Loterij maken deelnemers maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen zij goede doelen omdat de helft van ieder lot hiernaartoe gaat. Dankzij de 2,8 miljoen deelnemers is er afgelopen jaar 341 miljoen euro geschonken aan 99 goededoelenorganisaties op het gebied van mens en natuur. Dit zijn onder meer: UNICEF, Natuurmonumenten, Greenpeace, het Wereld Natuur Fonds, Humanitas en Stichting DOEN.

Het sociale gezicht van Ben & Jerry’s
Ook bij Ben & Jerry’s staat sociale impact centraal. Naast het maken van ijs op een zo duurzaam mogelijke manier, ontwikkelt het bedrijf initiatieven tegen de opwarming van de aarde en maakt het zich hard voor een wereld met meer sociale rechtvaardigheid.

Volg ons op

10,596FansLike
1,424VolgersVolg
5,231VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten