fbpx
1.7 C
Delfzijl
16 januari 2021 15:24

Intieme presentatie Groninger Scheurkalender

Leek – Waar vorig jaar 500 mensen in spanning wachtten of hun foto ook in de Scheurkalender stond, werd op woensdag 21 oktober dit feestje slechts door 10 mensen gevierd.

Als gevolg van alle corona beperkingen zag de kalender-organisatie zich genoodzaakt de geplande presentatie af te blazen. Toch voelde ook Ard van der Tuuk, die als burgemeester van de gemeente Westerkwartier het 1e exemplaar uit handen van initiatiefnemer Hent Hamming en ambassadeur Drewes Wildeman ontving, zich zeer verguld. De burgemeester complimenteerde beide heren en alle inzenders met het eindresultaat. Een prachtige kalender die op een unieke manier het positieve van heel veel Groningers dagelijks in beeld brengt. En ook prees de burgemeester de vindingrijkheid van beide heren om tot op het laatste ogenblik met ideeën te komen hoe, binnen alle corona beperkingen, er toch een mooie presentatie van te maken. Het resultaat was een intieme bijeenkomst in de ridderzaal van kasteel Nienoord te Leek.

Als speciale gasten waren mevrouw Lenie Kiewiet met dochter Bianca uitgenodigd om de presentatie bij te wonen. Beide dames zijn enthousiaste inzenders van het eerste uur. Groot was dan ook hun blijdschap toen bleek dat hun foto in de kalender staat.

Alle inzenders hebben inmiddels een bericht ontvangen hoe zij een scheurkalender kunnen bestellen. Alle bestelde kalenders zijn per post verzonden. De kalender-organisatie roept alle inzenders op om hun blijheid op facebook te delen. ‘Zodat we het toch nog een beetje met elkaar kunnen vieren’, aldus de initiatiefnemers. Vanaf zaterdag 24 oktober liggen de kalenders in de vaste boekwinkels en in de webshop.

Volg ons op

10,774FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten