13.2 C
Delfzijl
21 juni 2021 21:25

Inspiratieavond Talent College

spot_img

Delfzijl – Blink uit in wie je bent! Talent College motiveert mensen om de beste versie van zichzelf te worden en te streven naar geluk. Nieuwsgierig naar Talent College? Kom naar de inspiratieavond en maak kennis met Yrenee Koen en Birgit Bisschop, de enthousiaste trainers achter Talent College. Zij zorgen voor een nuttige, inspirerende en leuke avond, waarbij we je motiveren om met positieve energie te blijven werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Dit doen ze door een korte lezing te geven over een succesvolle manier van denken, handelen en communiceren. Ze leggen een eenvoudig model uit die jij kunt gebruiken om jezelf te presenteren en onder woorden te brengen wie jij bent. Daarna ga je aan de slag met een leuke en humoristische oefening om je aan het denken te zetten over wat jij belangrijk vindt in het leven. Wat drijft jou? Waar haal jij voldoening uit?

De avond zal van 18:30 tot 20:00 uur duren en plaatsvinden op donderdag 27 oktober in de bibliotheek van Delfzijl. Voor slechts 10 euro kan jij erbij zijn! Geef je op via info@talentcollege.nl en laat je inspireren.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,257VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
WonenWonen
KlussenKlussen
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten