fbpx
12.3 C
Delfzijl
maandag 28 september 2020
Home Agenda tips Inschrijving voor Kindercultuurdag sluit deze week, pak je kans!

Inschrijving voor Kindercultuurdag sluit deze week, pak je kans!

Delfzijl – Doe mee en maak samen met professionele theatermakers een bijzondere voorstelling in Theater de Molenberg. Alle leerlingen van groep 3 t/m 8 van de basisscholen in de gemeente Delfzijl zijn welkom om mee te doen aan deze dag. Alleen deze week kun je je nog inschrijven voor dit bijzondere project, dat plaatsvindt op 15 september en georganiseerd wordt door het IVAK. Meedoen is gratis en op deze dag ben jij de ster van het project, dus er wordt ook goed voor je gezorgd!

Op zaterdag 15 september ga je aan de slag met theater, dans, muziek of beeldende kunst. Aan het einde van de dag laat je in een mooie voorstelling zien wat je gemaakt hebt en kunnen de ouders en opa’s & oma’s komen kijken. Inschrijven kan via de website: www.ivak.net/erwaseems Kijk ook nog even op Facebook voor onze kaarten actie! Maak kans op gratis kaarten voor de voorstelling Assepoester of voor de musical Kruistocht in spijkerbroek, naar het boek van Thea Beckman. Beide voorstellingen zijn te zien in theater de Molenberg.

De Kindercultuurdag is er voor alle kinderen vanaf groep 3 in de gemeente Delfzijl en wordt mede mogelijk gemaakt door Brandsma De Jong makelaars, Round Table ’69. Er zijn beperkte plaatsen voor de Kindercultuurdag, dus schrijf je meteen in!