Inschrijving Tocht om de Noord 2017 start op 1 maart (0.00 uur)

Termunterzijl – De inschrijving op het Wandelfestival Tocht om de Noord 2017 start a.s. woensdagochtend 1 maart om 0.00 uur. Deelnemers moeten er vroeg bij zijn, de ervaring leert dat de Tocht om de Noord snel is uitverkocht (binnen het uur). Dit jaar kunnen wandelaars zich voor het eerst in een groep (vanaf 2 personen) aanmelden. Dit heeft als voordeel dat je als groep samenloopt en je sneller kunt inschrijven, je betaalt in één keer voor de gehele groep (ipv één voor één).

De route van Tocht om de Noord 2017 loopt dit jaar: van Lauwerszee tot Dollard tou, over de oude dijk, die exact 300 jaar geleden doorbrak. De 1e dag wordt er gelopen van Termunterzijl naar Uithuizen en de 2e dag van Zoutkamp/Vierhuizen naar Uithuizen. De centrale verzamel- en finishplek voor beide dagen is Uithuizen, hier vandaan worden de wandelaars naar hun startplek gebracht.

Wandelaars kunnen, evenals voorgaande jaren, op beide dagen kiezen uit 3 afstanden, te weten: ca. 15, 25 en 40km. De afstanden en dagen kan men naar eigen believen invullen, bijvoorbeeld: de 1e dag 40km en de 2e dag 25km cq 15km, of alleen maar één dag wandelen. De afstanden zijn nog bij benadering, ongeveer een maand van te voren wordt de exacte afstand bepaald. De definitieve afstand kan 1 à 2 km afwijken van de opgegeven afstand.

Back to top button