7.7 C
Delfzijl
13 mei 2021 02:24

Inloop spreekuur Onafhankelijke Raadsman voor klachten over de afhandeling van aardbevingsschade

Loppersum – De Onafhankelijke Raadsman start vandaag met een spreekuur voor klachten over de afhandeling van aardbevingsschade en bouwkundige versterking.

Leendert Klaassen: „Als Onafhankelijke Raadsman vind ik het belangrijk dat de Groningers in het aardbevingsgebied op een laagdrempelige manier bij ons terecht kunnen. Wij zetten ons dagelijks in om de klachten zo goed mogelijk op te lossen. Dit is niet eenvoudig. Elkaar in de ogen kijken kan daarbij helpen. Het inloopspreekuur loopt in eerste instantie als proef tot de zomer van 2017.”

Het inloopspreekuur start dinsdag 24 januari  en is twee keer per week. Mensen die een klacht willen indienen over schadeafhandeling of versterking zijn welkom op dinsdag tussen 14.30 uur en 16.30 uur en op donderdag van 9.00 uur tot 11.00 uur.

Het spreekuur vindt plaats in een spreekkamer op het gemeentehuis in Loppersum. Het is niet nodig een afspraak te maken.

De Onafhankelijke Raadsman behandelt klachten over de afhandeling van aardbevingsschade en bouwkundige versterking. De Onafhankelijke Raadsman is een persoon én een instantie. Leendert Klaassen is in 2013 benoemd in deze functie door de minister. Een team van consulenten ondersteunt de heer Klaassen bij de uitoefening van zijn functie.

Volg ons op

11,145FansLike
1,424VolgersVolg
5,291VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
TuinTuin
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
AutoAuto
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten