donderdag 16 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Informatieavond festival Terug naar het begin

spot_img

Appingedam – De elfde editie van festival komt steeds dichterbij. Op 24, 25 en 26 mei worden de gemeentes Appingedam, Loppersum en Delfzijl een groot festivalterrein met schitterende optredens in de oude Groninger kerken. Op elke locatie worden de bezoekers ontvangen door hartelijke gastheren en –vrouwen. Op dinsdagavond 9 april organiseert Terug naar het begin een informatieavond voor al deze vrijwilligers en geïnteresseerden in de Franse School in Appingedam.

Gastvrij
Terug naar het begin is een festival en een ontdekkingstocht in één. Achter elke kronkel in de weg ligt een nieuwe schat verborgen. De torenspitsen wijzen je de weg. In de prachtige oude kerken van het Groninger wierdenlandschap hoor je sprankelende pop, ontroerend klassiek, betoverende verhalen en zie je wervelend theater. Het festival is verbonden met het landschap en haar bewoners. De festivalbezoekers komen niet alleen voor de optredens, maar zijn ook eventjes te gast in de dorpen. Daar zijn veel vrijwilligers voor nodig die de bezoekers welkom heten, de weg wijzen en helpen.

Informatieavond
De informatiebijeenkomst is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar de plannen van het festival. Besluit je het festival als vrijwilliger te helpen? Dan kun je je aanmelden als gastheer/-vrouw van een van de festivallocaties. Op de avond van 9 april kunnen de (aspirant-)vrijwilligers met koffie, thee en iets lekkers kennismaken en ontvangen ze bovendien instructies en een draaiboek. Een paar spannende nieuwe festivalonderdelen van komende editie worden toegelicht: een gezinsprogramma, een podcastserie, een bijlage in het Dagblad van het Noorden en een nieuwe invulling van De Proeftuin.

Aanmelden
Aanmelden kan door uiterlijk 7 april een mail te sturen naar nicole@terugnaarhetbegin.nl met het onderwerp ‘informatiebijeenkomst’. De bijeenkomst begint om 19:30 uur in de Franse School (Wijkstraat 30, Appingedam) en is om ongeveer 21:00 uur afgelopen. Meer informatie: www.terugnaarhetbegin.nl

De festivallocaties zijn in Appingedam, Loppersum, Zeerijp, Garrelsweer, Eenum, Leermens, Wirdum, Godlinze, Oosterwijtwerd, Tjamsweer, Losdorp, Krewerd, Holwierde, Marsum, Uitwierde, Solwerd, Opwierde, Delfzijl en Heveskes.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,287VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
DierDier
TuinTuin
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen

Populaire berichten