Informatie en inspiratie op de Startersdag 1 november in Groningen

Groningen – Het starten van een bedrijf is populair. Vorig jaar hebben ruim 187.000 mensen de stap gezet naar het zelfstandig ondernemerschap. Voor al deze nieuwe ondernemers en mensen met startersplannen organiseert  de Kamer van Koophandel de Startersdag. Op zaterdag 7 november kunnen starters terecht bij MartiniPlaza in Groningen voor informatie en inspiratie over het zelfstandig ondernemerschap. Naast Groningen is de Startersdag ook in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Programma
De Startersdag vindt plaats van 10.00 tot 16.00 uur. Er worden presentaties gegeven over allerlei zaken die bij het starten van een eigen bedrijf komen kijken. Daarnaast is er een informatiemarkt met deskundigen van onder andere de KvK, Belastingdienst, banken en accountants. Verder kan er een profielfoto voor social media worden gemaakt, zijn er workshops over onder andere pitchen en is er volop gelegenheid om in contact te komen met andere ondernemers en ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden
De Startersdag heeft een doorlopend programma van 10.00 uur tot 16.00 uur. Informatie over het programma staat op www.kvk.nl/startersdag. Geïnteresseerden kunnen zich via deze website ook aanmelden. De toegang is gratis.

Back to top button